SPECIALIST LOSSE STEUNZOLEN

VERKRIJGBAAR TOT WIJDTE M

Nieuws & Events

Comfortabel en stijlvol op stap in de winter met Rieker Comfortabel en stijlvol op stap in de winter met Rieker

NIEUWS | 26-10-2015

“Wie schoon wilt zijn, moet pijn lijden”… Bij Schoenen Hostens in Menen bewijzen we al sinds 1900 dat dit op schoenengebied helemaal niet zo hoeft te zijn. Elk seizoen stellen we met grote zorg ons assortiment samen, waarbij we inspelen op de laatste modetrends, maar dan wel altijd met kwaliteitsschoenen met een hoog comfortgehalte. Eén van onze topmerken is Rieker. Bij dit Duitse label zijn looks net zo belangrijk als comfort.

Shop now > http://bit.ly/1MMgNf2

 

Rieker produceert al sinds 1874 topschoenen voor dames en heren. Heb je een drukke werkdag voor de boeg of ga je een winterse wandeling maken? Met een paar Rieker schoenen aan je voeten ga je altijd goed op pad. Rieker schoenen zijn namelijk uitgerust met een speciaal ‘anti-stress’-systeem. Ze zijn bijzonder licht en flexibel en weten de schokken tijdens het lopen optimaal op te vangen. Rieker heeft haar pasvorm geperfectioneerd, zodat je voeten extra de ruimte krijgen. Of je nu op een dag veel moet lopen, staan of zitten; met Rieker geniet je in alle houdingen van optimaal comfort!

 

Terwijl comfortschoenen er niet altijd even modieus uitzien, is dat bij Rieker juist niet het geval. De designers van Rieker weten de modetrends zeer snel te spotten en te verwerken in hun collecties dames- en herenschoenen. Voor komende winter zitten er bijvoorbeeld heel wat trendy enkellaarsjes, sneakers en veterschoenen in het aanbod voor dames en kunnen heren hun keuze maken uit casual mocassins en sneakers en stijlvolle veterschoenen.

 

Wil je ook nooit meer pijnlijke voeten? Kom eens langs bij Schoenen Hostens in Menen of shop de nieuwste collectie Rieker schoenen voor dames en heren nu al online: http://bit.ly/1MMgNf2

< Overzicht van nieuws & events